Die maatskaplike werker en die ouers van die voorskoolse kind wat blind is : 'n literatuur-studie ter ontleding van die vernaamste psigo-sosiale probleme waarmee hierdie ouers te kampe kry en die taak van die maatskaplike werker ten opsigte daarvan - Rode, H. L.(Helmuth Leonhard) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.