Eksperimentele bepaling van energievlakbreedtes in die kerne 63Cu en 65Cu - Rust, N. J. A.(Nicolaas Johannes Albertus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.