Eksperimentele bepaling van vlakbreedtes van kernenergietoestande - Koen, J. W.(Johan Wilhelm) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.