Gesinsbeplanning by die Kleurling : 'n studie van honderd Kleurling-gesinne in Biskop Lavisdorp, Kaapstad - De Wet, Blanche (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.