Mens, gemeenskap, staat : 'n historiese en antropologiese verkenning van die sosiale struktuur binne die moderne liberalisme - Ehlers, D. L (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.