n Herkomsstudie van tamaties verkoop op die nege stedelike varsproduktemarke in Suid-Afrika, Julie 1958 tot Junie 1961 - Louw, Pieter de Villiers (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.