n Kartografiese studie van die nie-blanke bevolkingsgroepe van Suidwes-Kaapland met die oog op die verwydering van die Bantoe uit die streek - Jooste, P. G.(Pieter Gideon) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.