n Statistiese ontleding van die Afrikaanse verwerking van die Watson-Glaser Critical Thinking Appraisal - Mesk, E. G.(Edmon George) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.