Ontstaan, ontwikkeling en betekenis van die Ou-Testamentiese gerigsprofesiee met besondere verwysing na Jesaja 1-39 - Smit, J. J. (Johannes Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA)--Stellenbosch University, 1968.