Brandbestryding in Suid-Kaapland met spesiale verwysing na chemiese metodes van beheer - Le Roux, P. J.(Petrus Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.