Christelike opvoeding van die Anyanja jeug in gesinskring, met besondere verwysing na die K.M.A.P. gemeentes in Salisbury [Zimbabwe] - Daneel, Marthinus Hugo (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1969.