Die invloed van verskillende bereidingsmetodes op die chemiese samestelling en gehalte van sjerries - Theron, C. W. (Charel Wynand) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric)--Stellenbosch University, 1969.