Die ontwikkeling van 'n ligbron met baie hoe intensiteit vir atoomfluoressensie analise en 'n studie van die metode vir Zn-bepalings - Martin, T. L.(Thomas Linsent) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.