Die Strydpoortbergreeks en aangrensende gebiede : 'n studie in regionale geomorfologie - Hugo, Leon (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.