Inleidende studies tot die aanwending van potensiele evapotranspirasie-, grondvog- en plantfisiologiese-gegewens vir die opstel van 'n besproeiingsprogram by wingerd - Claassen, F. A.(Francois Adriaan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.Sc. Landbou.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.