n Ekonomiese basis vir boerderybeplanning in die Swartland - Joubert, J. S. G.(Johannes Stefanus Gideon) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.