Psigo-fisiologiese reaksiespesifiekheid, en die verband tussen stelselspesifiekheid en persoonlikheidseienskappe - Laubscher, Daniel Bartholomeus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.