Uitwerking van kouetoediening in die saad- en saailingstadium van koringsoorte - Joubert, G. D.(Gideon Daniel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.