Vergelykende anatomiese studies van een- en driejarige wingerdwortels (Vitis spp.) - Pongrácz, D. P., 1923- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric)--Stellenbosch University, 1969.