Aspekte van die biologie van die witsteenbras (Lithognathus aureti Smith, 1962) in die Sandwich Hawe-strandmeer - Lucks, D. K.(Dieter Klaus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.