Die eerste mense as kultuurwesens : 'n eksegeties-argeologiese studie van Genesis 1-5 - Mostert, Nicolaas Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1970.