Die invloed van belugting op beton gemaak van 'n swak gegradeerde aggregaat - Du Toit, P. E.(Pieter E.) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.