Die invloed van boor op die opname en verspreiding van fosfaat deur sonneblomplante - Daneel, A. B.(Alexander Berthin) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.