Die invloed van verskillende moutprosesse op die kwaliteitseienskappe van garsmout - Terblanche, Stephanus Esaias (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.