Die ontwikkeling van 'n supersoniese inlaat vir 'n stustraalmotor - De Villiers, P. B.(Pieter Benfield) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.