Die operante kondisionering van verbale en psigofisiologiese gedrag - De Villiers, Reniette Hofmeyr (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.