Die programmering van aanvangs-Latyn vir Afrikaanssprekendes - Snijman, Philippus Nicolaas Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.