Elektronmikroskopiese ondersoek van ontwrigtingslusse in aluminium - De Jager, Pieter Willem Gideon (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.