Finansiele en tegniese aspekte van produksiebestuur in die vrugte- en groente-inmaakbedryf, met spesiale verwysing na Langeberg Kooperasie Beperk - Mouton, J. A. (Johan Abraham) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.B.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.