Persoonlikheidstrekke en psigosomatiese reaksies gedurende 'n situasie van druk - Roos, W. L.(Willem Lodewyk) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.