Tegniese, ekonomiese en sosiologiese determinante van doeltreffendheid in wingerdboerdery - Burger, Johan Devrye (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DPhil)--Stellenbosch University, 1970.