Die bepaling van die lugdinamiese karakteristieke eienskappe van vuurpyle met behulp van 'n rekenaar - Esterhuyse, H. de W.(Henderich de Waal) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.