Die ontmaskering van 'n vergeefse hartstog : 'n interpretasie van die eksistensiele fenomelogie van J-P Sartre om sy ontologiese grondontwerp heen - Kirsten, J. M.(Jan Marthinus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.