Die plek van die bouverenigings in die Suid-Afrikaanse ekonomie - Oosthuizen, Johannes Frederik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Com.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.