Die taksonomiese indeling van chlostridium botulinum tipes C en D met verwysing na die toksiese faktore wat hulle produseer - Jansen, Baren Cornelis (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Full text to be digitised and attached to bibliographic record.