n Ekologiese studie van aspekte van die generatiewe voortplanting van Protea mellifera en Protea pulchella - Lombaard, H. B.(Hendrik Benjamin) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.