n Eksperimentele ondersoek na die invloed van akute hittespanning op hartfunksie - Kielblock, Artz Johan (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.