n Hidro-ekonomiese waardebepaling van die bosboubedryf in die opvanggebied van die Eersterivier - Van der Zel, D. W.(Dirk Willem) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.