n Vergelykende studie van Augustinus en Plutarchus se beskouings oor die Romeinse imperium, volksaard en enkele kultuuraspekte - Els, Magdalena Johanna (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.