Ondersoekinge oor biochemiese, hematologiese en histologiese veranderinge tydens eksperimentele hipercholesterolemie in die konyn - Rossouw, Daniel Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Opsomming in Engels.