Ondersoek na die doeltreffendheid van seleksie vir opbrengs met verskillende toetsmetodes by koring - Louw, C. E. de J.(Coenraad Everhardus de Jongh) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (MScAgric) -- University of Stellenbosch, 1971.