Sakramentele liturgie : 'n tetiese en prinsipiele ontleding van die siening van G. van der Leeuw - Heyns, Marthinus Hermanus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1971.