Vlakbreedtebepalings in die kerne 63Cu en 65Cu met resonansfluoressensie - Karsten, J. H. M.(Johannes Hermanus Magdalis) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.