Analitiese ultrasentrifugale metodes in die fisiese karakterisering van die 37S tirojodoproteien - Van der Walt, B. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M. Sc. Med.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.