Die effek van voeding en tiroparatiroiedektomie op sekere aspekte van die kalsium matabolisme in skape - McDonald, Neil (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.