Die kategetiese onderrig in die Ned. Geref. Kerk in Afrika met besondere verwysing na die plattelandse Bantoe van Transvaal - Kilian, Ivor Henrie Rudolph (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1972.