Die problematiek rondom die leer van die verwerping van ewigheid in die Dordtse leerreels, met besondere toespitsing op die Skrifbewys, en die gravamen Brouwer, op die Sinode van Sneek - Botha, Johan Floris (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (DTh)--Stellenbosch University, 1972.