Die voorspelling van skolastiese sukses met behulp van biografiese gegewens - Latti, V. I.(Valju Ivan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.