Elektrondiffraksietegnieke met behulp van die elektronmikroskoop : 'n studie van sekondere defekte in Al-0.5 [percent] Mg. - Knoesen, Dirk (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.