Gemeenskap en staat binne rassiese nasionalisme en intellektuele liberalisme : 'n vergelyking van die beskouiinge ten opsigte van die aard van die gemeenskap en die staat binne die rassiese nasionalisme en die intellektuele liberalisme met verwysing na Adolf Hitler en John Stuart Mill - Du Plessis, L.(Louis) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- University of Stellenbosch, 1972.